K. van der Maar BV K. van der Maar BV

Grimme Eurodealer

Onderdelen

Veel onderdelen kunnen wij direct uit ons goed gesorteerde magazijn leveren. Mocht een gewenst artikel niet voorradig zijn, dan kunnen wij deze, voor 18.00 uur besteld, bij de meeste leveranciers de volgende ochtend in huis hebben.

Kijk ook eens op de sites van de volgende leveranciers:

Kramp

Lasaulec

Artikelen bestellen, prijs of levertijd aanvragen kunt u door artikelnummer hier op te geven:

 

Hydraulic

Op het gebied van hydraulic slangen en koppelingen kunnen wij u een zeer ruim assortiment bieden. Hydraulische slangen met 1 ,2, 3 en 4 inlagen kunnen wij persen. Hiervoor gebruiken wij het Parker systeem en Parker produkten, wat borg staat voor een gegarandeerd perfecte persing.

 

Draaien en frezen

Kettingwielen en assen klaar terwijl u wacht. Hiervoor beschikken wij over een zeer moderne draaierij. Onlangs hebben wij een nieuwe FAT draaibank in gebruik genomen met digitale uilezing, om nog sneller en preciezer te kunnen werken.

 

IJzer / plaatwerk

Zagen, walsen, knippen, zetten, ponsen. Het is allemaal mogelijk met de machines die wij hiervoor hebben. Ook voor lassen, solderen, RVS en ALU lassen, plasmasnijden kunt u bij ons terecht. Alsmede het opspuiten/harden van ploegijzers, tanden, assen, etc.

Eind 2009 hebben wij deze nieuwe pons/knip/uithoek machine in gebruik genomen.