by Jasper van den Berg Jasper van den Berg

Vanaf heden neemt Van der Maar Landbouwmechanisatie het volledige productscala van Güttler op in haar verkoopprogramma in Hornhuizen & Oldenzijl!

Güttler is al meer dan 30 jaar de innovatieve marktleider op het gebied van bodemstructuur, dat bewijzen de producten wereldwijd in de praktijk en de grote hoeveelheden patenten die het merk bezit. Specifieke klantwensen in de akkerbouw en veehouderij staan daarbij altijd op de eerste plaats. Het doel van Güttler: langdurig hoge opbrengsten met maximale efficiëntie en het allerbeste voor uw bodem.

Wij zien in Güttler de perfecte partner om ons verkoopprogramma aan te vullen op het gebied van grondbewerking; van cultivatoren tot gedragen en getrokken prismawalsen in staal of kunststof, frontpakkers of losse naloopwalsen voor elke rotorkopeg.

We hebben dit voorjaar diverse frontpakkers en naloopwalsen voor demo doeleinden beschikbaar om u, voor zover dat nog nodig is, kennis te laten maken met de producten van Güttler.

We bestrijken met de meeste merken in ons programma het (pootgoed) aardappelgebied van Holwerd tot Delfzijl. We zijn trots op het gegeven dat we ook voor Güttler in dit gebied de verkoop voor onze rekening mogen nemen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Hielke van der Maar 0595-481219 (Oldenzijl en Hornhuizen)
Mart Bakker 06 12 80 85 43 (Oldenzijl)
Jasper vd Berg 06 21 27 29 89 (Hornhuizen)