Geachte relatie,

Op het gebied van gewasbescherming hebben veel ontwikkelingen plaatsgevonden in de afgelopen jaren. Zoals u wellicht weet houdt AMAZONE zich inmiddels al ruim 50 jaar als innoverende fabrikant bezig met deze ontwikkelingen. Om hier extra aandacht aan te schenken heeft men op de afgelopen Agritechnica de BLACK PANTERA zelfrijdende veldspuit getoond.

Deze BLACK PANTERA is uitgerust met de nieuwste AMAZONE technieken op het gebied van spuittechniek. Om deze technieken aan u te tonen en deze nader toe te lichten, komt deze machine op 30 juli aanstaande voor een demonstratie dag naar Kloosterburen. Hier kunnen we u onder andere de nieuwe Contour Control boomgeleiding, Swingstop en Amaselect individuele elektrische dopschakeling tonen. Verder zullen ook Amaselect Row en Amaselect spot nader toegelicht worden.  In dit geval zijn deze technieken geïnstalleerd aan de Pantera zelfrijder, echter zijn deze ook verkrijgbaar op de getrokken UX 01 serie veldspuit.

Het beloofd een interessante bijeenkomst te worden waar we u volledig bij kunnen praten over de mogelijkheden welke AMAZONE bied. Alle technieken die deze Black Pantera bij zich heeft zijn expliciet ook verkrijgbaar op de getrokken machines.

Dronewerkers zal tevens aanwezig voor het maken van een taakkaart waarmee we het AmaSelect SpotSpraying zullen tonen, bandencentrum Heuver zal de Pantera voor u gaan wegen op de perfecte gewichtsverdeling van deze machine aan te tonen.

In verband met de huidige regelgeving omtrent COVID-19 willen we de bijeenkomst in kleinere groepen plaats laten vinden en willen we u dan ook uitdrukkelijk vragen u aan te melden. We willen de eerste sessie om 13.00uur starten en een 2e sessie om 15.00uur.

Wat:                      Amazone Black Pantera Tour

Waar:                   Familie Claassen, Dijkststerweg 26, Kloosterburen

Tijdstip:               Donderdag 30 juli om 13:00 of 15:00

 

Opgave:              Jasper van den Berg                                      06 21 27 29 89
                            Mart Bakker                                                    06 12 80 85 43
                            Van der Maar LMB BV Oldenzijl              0595-46431                                   K. van der Maar Hornhuizen                    0595-481219

 

We rekenen op een voor ieder interessante middag en zien uw opgave graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,

Van der Maar Landbouwmechanisatie

Hornhuizen  – Oldenzijl