Van der Maar Landbouwmechanisatie, voorheen bekend als LMB K. van der Maar, kent een zeer rijke en lange historie in Hornhuizen en omgeving. Het familiebedrijf is ondertussen ruim 100 jaar geleden opgericht door de familie Van der Maar. Ooit begon het als smederij in het dorp Hornhuizen. Na 4 generaties hard werken is het nu uitgegroeid tot een modern mechanisatie bedrijf voorzien van alle gemakken.

Specialist in de mechanisatie van de aardappelteelt

Van der Maar is een begrip in de mechanisatie in Noord Nederland. Van der Maar is specialist in de mechanisatie van de aardappelteelt. Van der Maar verkoopt, repareert en onderhoudt landbouwmachines en werktuigen voornamelijk bestemd voor de aardappelteelt in Noord Nederland. Ook levert men op aanvraag landbouwmachines en werktuigen voor de suikerbietenteelt en groenteteelt.

Breed, kwalitatief en duurzaam leveringsprogramma

Van der Maar biedt een breed leveringsprogramma van kwalitatief hoogwaardige en duurzame machines voor de landbouw. Het merken pakket is uiterst zorgvuldig samengesteld. Daarbij is er goed gekeken naar een compleet leveringsprogramma afgestemd op de behoefte in het eigen marktgebied.

Van der Maar staat garant voor snelle en de beste service

Voor reparatie, onderhoud en advies staan gepassioneerde en goed opgeleide medewerkers dagelijks voor de klant klaar. Met een bijzonder compleet uitgeruste werkplaats, serviceauto’s en het grote eigen onderdelenmagazijn staat men garant voor snelle en de beste service. Naast de mechanisatie zijn constructie en installatie belangrijke specialismen van het landbouwmechanisatiebedrijf.