Landbouwmechanisatiebedrijf Van der Maar is trots u te kunnen melden dat wij overeenstemming hebben bereikt met Kamps de Wild BV over het AMAZONE dealerschap in de provincie Groningen. Wij zullen per 1 juli 2019 op exclusieve basis de verkoop, service en onderdelenvoorziening verzorgen voor alle AMAZONE producten. Dit zullen wij doen vanuit onze vestigingen in Hornhuizen en Oldenzijl. Onze medewerkers in Oldenzijl hebben reeds een jarenlange relatie met Kamps de Wild BV en de AMAZONE producten en zullen van daaruit de vestiging in Hornhuizen gaan ondersteunen op het gebied van distributie en service.

In deze hebben wij gekozen voor de exclusiviteit van het AMAZONE dealerschap in Noord Groningen. In Hornhuizen zullen wij afscheid moeten nemen van de Kverneland machines.

We zullen, samen met de Kverneland Group, garant staan voor de continuïteit op het gebied van service, garantie en onderdelen aangaande de door ons geleverde en nog te leveren Kverneland producten.

Met veel vertrouwen naar de toekomst!

Met het mooie merk AMAZONE in ons leveringsprogramma zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Samen met onze klanten en Kamps de Wild BV gaan we voor een succesvol partnerschap!

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zijn natuurlijk beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met Hielke van der Maar via 0595-481219 of hielke@vandermaar.eu

Contactgegevens voor verkoop van AMAZONE machines en onderdelen zijn als volgt;

Vestiging Hornhuizen: 0595 481219
Verkoop Jasper vd Berg, 06 21272989 of jasper@vandermaar.eu

Vestiging Oldenzijl: 0595 464315
Verkoop Mart Bakker, 06 12808543 of mart@vandermaar.eu