Van der Maar Landbouwmechanisatie neemt per 1 januari 2023 Dijkstra Mollema Landbouw & Industrie BV en Van der Veen Oentsjerk BV over.

Per 1 januari 2023 neemt Van der Maar Landbouwmechanisatie de bedrijfsactiviteiten van Dijkstra Mollema Landbouw & Industrie BV uit Ferwert en Van der Veen Oentsjerk BV uit Oentsjerk over.

Hiermee breidt Van der Maar Landbouwmechanisatie haar werkgebied aanzienlijk uit. Het heeft al vestigingen in Hornhuizen en Oldenzijl, de vestiging van Dijkstra Mollema in Ferwert zal verder gaan onder de naam Van der Maar DM BV. Van der Veen Oentsjerk zal haar eigen identiteit behouden en verder gaan als Van der Veen LMB BV.

Reden van de overname is dat schaalvergroting aan de orde van de dag is, ook Van der Maar Landbouwmechanisatie moet hier in mee om in de toekomst een stabiele partner te blijven in de agrarische sector. Dit geldt voor zowel onze leveranciers maar ook voor onze medewerkers en klanten.

Voor de klanten zal er weinig veranderen, dezelfde medewerkers zullen voor u klaar staan en de huidige dealerschappen op beide bedrijven zullen worden voortgezet en waar mogelijk worden uitgebreid. We hopen iedereen te mogen verwelkomen in de nieuwe situatie.