Machinefabriek Jan Veenhuis bestaat 25 jaar, dit wordt gevierd met extra korting!

Sinds 1938 is Veenhuis succesvol als fabrikant van landbouwmachines. Vanaf januari 1996 wordt er zelfstandig onder de naam “Jan Veenhuis Machinefabriek BV.” de kippers voor de landbouw, wegenbouw en de groenvoorziening geproduceerd.
 
Jan Veenhuis Machinefabriek BV. levert naast standaardproducten veel maatwerk. Dit vraagt om een hoge mate van flexibiliteit van mens en machine. De meeste bewerkingen worden dan ook in eigen huis door gevoerd.

Door het gebruik van de nieuwste bewerkingsmachines; onder andere een portaal las robot, van ca. 10 meter lengte en ca. 4 meter doorsnede, wordt er gestreefd naar de productie van een hoogwaardig eindproduct. Dit resulteert in kippers die door een oerdegelijke constructie en afwerking bestand zijn tegen zware belastingen.
In Hornhuizen zijn we al jarenlang trouw dealer van Veenhuis.

Jan Veenhuis heeft zich sinds 1996 specialiseert op het gebied van kippers. Dat betekent dat zij in 2021 hun 25 jubileum mogen vieren, en wie jarig is trakteert. En.. wie snel en vroeg beslist wie maximaal profiteert!

Er zijn op de geselecteerde actie modellen tot maximaal 10% korting mogelijk!

Check hier de voorwaarden!

Meer informatie over de Jan Veenhuis kipwagens? Neem contact op met Jasper, we zijn vanuit Hornhuizen dealer voor Noord Gronigen.

Contactgegevens Jasper

  jasper@vandermaar.eu
  +31 6 21 27 29 89
  +31 6 21 27 29 89