Nieuwe Grimme GF400 rijenfrees voor aardappelhandel de Jong uit Ternaard, een niet te missen combinatie!

Aan Aardappelhandel de Jong uit het Friese Ternaard mochten wij wederom een Grimme GF400 rijenfrees leveren. Samen met de John Deere 7930 levert dit een niet te missen combinatie op, wat bij sommigen toch wel de wenkbrauwen deed fronsen. In de front van deze combinatie komt nog een robuuste Kuhn messenfrees, waardoor er wel enige PK’s aanwezig moeten zijn.

grimme-lmb-van-der-maar-hornhuizen-groningen

Fokke de Jong heeft al sinds jaar en dag ervaring met de Grimme GF rijenfrezen en dit is inmiddels het 4e exemplaar wat we mochten leveren. Wederom heeft Fokke gekozen voor een full options machine, waardoor hij voorbereid is op alle situaties en bovendien voor maximaal resultaat.

  • Verzwaarde 250PK aandrijving met 3 versnellingen (350 / 400 / 450 RPM op de rotoras)
  • XL aanaardkap met PE bekleding
  • Meerhaaks systeem, totaal 186 Widiahaken
  • Hydraulische druk- en hellingshoekverstelling van de aanaardkap

Deze niet te missen combinatie bleef in de rest van Nederland niet onopgemerkt, vakblad Akkerwijzer.nl vroeg Fokke waarom hij specifiek weer gekozen had voor deze machine.

“De goede relatie met mijn dealer is bepalender voor mijn keuze dan prijs” dit en meer waarom hij koos voor een Grimme GF400 rijenfrees.

Lees alles op de volgende link: Akkerwijzer.nl/mijnkeuze/

Fokke de Jong – Aardappelhandel de Jong uit Ternaard vertelt op Akkerwijzer.nl zijn verhaal

Wij wensen Fokke en zijn  medewerkers veel succes met deze krachtpatser(s) en danken hun voor de gunning en het vertrouwen. Ook opzoek naar een nieuwe rijenfrees, of zegt u … dat wil ik ook eens proberen? Neem contact op met Mart of Jasper en vraag naar de mogelijkheden!