Driftreductie bij de veldspuiten is tegenwoordig een belangrijke eis bij de aanschaf van een nieuwe veldspuit. Op de AMAZONE veldspuiten is elke driftreducerende techniek mogelijk die gewenst is. Afgelopen week is aan een nieuwe UX4201 met 33 meter Super L-2 boom daarom een Wingssprayer gemonteerd, wat resulteert bij goed gebruik in 99.8% driftreductie.

Montage is erg eenvoudig, en is ook geschikt voor de oudere modellen of gedragen AMAZONE veldspuiten.

De veldspuiten van AMAZONE staan bekend om hun hoogstaande technieken, compacte bouw en bovendien een perfecte gewichtsbalans en lichte maar toch ijzersterke bouw van de spuitbomen. We krijgen daarom vaak de vraag, welke driftreducerende technieken mogelijk zijn bij AMAZONE. Af fabriek is de 25cm dopafstand icm verlaagde boom mogelijk, maar daarnaast kunnen wij als dealer praktisch elke techniek meeleveren.

Inmiddels draaien de eerste getrokken veldspuiten met luchtondersteuning dmv een luchtzak op de Super L-3 33 en 36 meter 3-delige bomen en dit jaar zal de eerste geleverd worden op de 4-delige 39m boom. Daarnaast is zijn ook de luchtmengdoppen mogelijk en is middeleninjectie icm met Squall en Maggrow mogelijk.

Turbulance Luchtondersteuning op Amazone UX met Super L3 36 meter boom.

Voor de familie Berghuis mochten wij deze nieuwe AMAZONE UX 4201 voorzien van de Wingssprayer en is daarnaast voorzien van de unieke AmaSelect dophouders met dopverlichting, ISOBUS aansturing, 150cm spoorbreedte met VF320/90R54 banden en fuseebesturing.

Wilt u meer informatie over de driftbeperkende maatregelen die mogelijk zijn bij AMAZONE? Neem gerust contact op met één van onze verkopers.